netcapital.be

Over NetCapital 

We zijn zowel actief in Amersfoort als in Antwerpen met een eigen kantoor. In Antwerpen richt zich puur op het ontwikkelen van de Belgische websites, en in Amersfoort worden alle andere sites beheert en verder doorontwikkeld.

Op dit moment zijn in ruim 10 landen aanwezig en dit zal de komende jaren verder toenemen. We hebben het volledig beheer van ruim 30 websites. Hierdoor kunnen we maatwerkoplossingen aanbieden die precies bij uw behoefte past. Ook werken we rechtstreeks zodat u altijd korte lijnen heeft en snel kunt schakelen. Meer kunt u vinden op onze sectie over Leads & Adverteren.

netcapital.be

Maatwerk
oplossingen

Wij kunnen u maatwerk aanbieden afhankelijk van uw behoefte. Bent u op zoek naar meer klanten of vooral zichtbaarheid? Graag gaan we met u in gesprek.
netcapital.be

Blue Ocean-
strategie

Door nieuwe onderscheidende concepten te ontwikkelen, kun je snel succesvol zijn. We richten ons op concepten die waardevol zijn voor de consument en de adverteerder.
netcapital.be

Maximaal
rendement

Het verbeteren van de conversie is een continue proces, waarbij de kwaliteit van de sites centraal staat. Een betere website levert ook weer meer kwalitatieve leads op.

Ontwikkeling en investering

Onze vergelijkingssites worden volledig in eigen beheer ontwikkeld. Hierdoor kunnen we snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen en eerder profiteren van nieuwe technologische mogelijkheden.

We bezitten een jaarlange expertise op het gebied van commerciële exploitatie van websites. We richten ons op win-winsituaties waarbij iedereen profiteert.