netcapital.be

Adverteren

 

Leadgeneratie

We hebben ruim 10 jaar ervaren met het aanleveren van kwalitatieve leads voor financiele instellingen. We richten ons op het juiste publiek dat een intentie heeft om een product aan te vragen. We kunnen u hierdoor tegen relatief lage kosten goede leads aanleveren.

CPL en CPS

Bij voorkeur werken per aangebrachte klant. Als u liever per lead wilt afrekenen dan is dat ook mogelijk. We begrijpen dat het niet altijd technisch mogelijk of wenselijk is om per klant af te rekenen.

 

Pilot

Als u wilt starten beginnen we vaak in pilotvorm. Hierdoor kunt u relatief snel starten en kunnen we snel evalueren. De ervaring leert dat bijna al onze partners hierna verder wilt met de samenwerking. 

 

Hoe werkt het?

Wij schrijven zelf de benodige productinformatie op onze vergelijkingssites. Dit doen we door een van onze vaste redacteuren. Onze marketingafdeling beheert de trackinglinks en de pixels. Met een trackinglink kunt u al starten. In een later stadium volgt meestal een trackingpixel. 

netcapital.be

Gericht
adverteren

Wij gaan recht op ons doel af. Consumenten moet eenvoudig en geïnformeerd online een producten kunnen bestellen.
netcapital.be

Maatwerk

Wij horen graag naar uw wensen en bieden op hiervan een maatwerkoplossing die bij u past.
netcapital.be

Resultaat telt

Adverteren op internet biedt veel kansen, als ook het resultaat goed in de gaten wordt gehouden. Wij durven het aan om enkel af te rekenen op resultaat. U betaalt alleen voor nieuwe klanten of aangebrachte leads.

Advertentiemogelijkheden 

Er zijn heel veel advertentiemogelijkheden, die u we graag aanbieden. We sturen u graag een offerte voor uw advertentiecampagne. Hierdoor ziet u lijst van veelgebruikte advertentieformaten:

Interesse?

Interesse in meer klanten? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen dan contact met u op.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuur uw vraag of opmerking naar: Dirk.Folkerts@netcapital.eu