netcapital.be

Meet the team

Ons team bestaat in totaal uit 19 (vast dienstverband en freelance) leuke en hardwerkende collega's, ieder met zijn eigen expertise maar met 1 grote gemene deler: passie voor internet! Vanuit ons kantoor in Amersfoort werken wij dagelijks aan de groei van het bedrijf, het verbeteren van onze websites en het introduceren van nieuwe concepten. U bent van harte welkom voor een kopje koffie, bij ons staat de deur altijd open.

Team NetCapital

Jeroen Geuens

Redacteur Vlaanderen
Jeroen heeft een talent om prettig leesbare teksten te schrijven, wat van pas komt bij ingewikkelde financiele onderwerpen.
Team NetCapital

Michèle Sasson

Redacteur Wallonie
De immer spraakzame Michele heeft de bankwereld verlaten om vol te gaan voor haar passie om teksten te schrijven om bezoekers te informeren.
Team NetCapital

Dirk Folkerts

Oprichter/eigenaar
Dirk is de oprichter van NetCapital. Hij heeft altijd een passie gehad voor internet en bouwde al in de vroege jaren zijn eerste websites. Na onder meer startpagina.nl en chase.nl lanceerde hij in 2003 NetCapital.
Team NetCapital

Laurens Mostert

Laurens komt uit Hong Kong, waar hij een Business Unit van een Fintech heeft opgezet. Laurens kan snel de hoofdlijn ontdekken en weet met enthousiasme anderen mee te krijgen.
Team NetCapital

Mary Elizabeth Attiani

International Account Manager
Deze geboren Romeinse is de nieuwe steunpilaar voor de internationale expansie van NetCapital. Met haar online achtergrond en marketingkennis gaat zij nieuwe websites in Italië lanceren en nieuwe klanten contracteren.
Team NetCapital

Ton Hermans

Content Director
Ton stapte als eindredacteur al vroeg over van papier naar het web. Zijn missie anno nu: info over financiële producten toegankelijk maken voor iedereen. Heeft geen dropverslaving zoals wordt beweerd.

Kom jij ons team versterken?

Bekijk hier onze actuele vacatures

» Bekijk vacatures