netcapital.be

Meet the team

Our team consists of nearly 20 enthusiastic and hardworking people (permanent employees and freelancers), each one with his or her own expertise but with one thing in common: a passion for the Internet! From our offices in Amersfoort in the Netherlands we try to improve our websites, introduce new concepts and expand our activities. You are always welcome for a nice cup of coffee.

Team NetCapital

Dirk Folkerts

Oprichter/eigenaar
Dirk is de oprichter van NetCapital. Hij heeft altijd een passie gehad voor internet en bouwde al in de vroege jaren zijn eerste websites. Na onder meer startpagina.nl en chase.nl lanceerde hij in 2003 NetCapital.
Team NetCapital

Heleen Folkerts

CFO
Echtgenote van Dirk en verantwoordelijk voor de financiën van NetCapital. Daarnaast fulltime moeder van hun 4 kinderen.
Team NetCapital

Jan-Douwe Gaastra

Marketing & Sales Director
Verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe partners voor NetCapital. Vliegt Europa door, ook in zijn vrije tijd. Woont in Amsterdam, de mooiste stad van de wereld, aldus Jan-Douwe
Team NetCapital

Ton Hermans

Content Director
Ton stapte als eindredacteur al vroeg over van papier naar het web. Zijn missie anno nu: info over financiële producten toegankelijk maken voor iedereen. Heeft geen dropverslaving zoals wordt beweerd.
Team NetCapital

Luís Ernesto van Baren

Designer/developer
Luís heeft vaak aan één woord genoeg om iets moois en functioneels te ontwerpen. Harde werker met oog voor detail en prettig gestoord. Bouwt buiten NetCapital nog meer websites en is eigenaar van colombiaans.nl
Team NetCapital

Mary Attiani

Webredacteur Italië
Deze geboren Romeinse is de nieuwste aanwinst bij NetCapital. Met haar online achtergrond en marketingkennis gaat zij nieuwe websites in Italië lanceren en nieuwe klanten contracteren.
Team NetCapital

Floor Plaisier

Backend-developer
Zonder Floor geen websites. Zij bouwt alle techniek achter de sites van NetCapital en voert continu verbeteringen door. Een vaste waarde in het team. Floor is moeder van twee en woonachtig in Gelderland.
Team NetCapital

Hannah van der Valk

Contentmanager DACH
Native Duitse en al enkele jaren een vaste kracht bij NetCapital. Inmiddels beheert zij maar liefst vier websites in Duitsland en Oostenrijk. In de toekomst verovert ze wellicht ook Zwitserland. Is dol op Skype.
Team NetCapital

Iro Antoniou

Data-analist
heeft tijdens haar wetenschappelijke studie speciale interesse opgedaan voor data-analyse en programmeren. Ze omschrijft zichzelf als probleemoplossend en doet in haar vrije tijd aan dansen en yoga.
Team NetCapital

Christina Vichou

Allround Marketing Assistant
Begonnen als stagiair, maar al snel onmisbaar geworden binnen NetCapital. Christina maakt onder meer content voor de Franstalige en Griekse websites. Moneto.be is haar grote trots en wordt binnenkort gelanceerd.
Team NetCapital

Petra Brand

HR-adviseur
Petra werkt als freelance HR-adviseur bij NetCapital en Bouwfonds Investment Management. Zij is de vliegende kiep voor personeelszaken binnen NetCapital.
Team NetCapital

Freelance collega's

(Divers)
Meerdere freelance contentmanagers en marketeers dragen bij aan NetCapital voor websites in Portugal, Brazilië, Zweden en Polen.

Want to join our team?

View our vacancies!

» View Jobs